Aanbieding

979BD5F5-FF93-4D71-99FC-2AFABFF85632-1618145890.jpeg

Roothans Goes gezellig

11-04-2021 t/m 11-05-2021

Koningsavond 26-4-21 

Spectaculaire partyshow met fantastische prijzen ... koop je livestream via thuisvdbuis.nl

Voor € 10,00 bij Roothans en Gezellig vanuit je eigen huis. 

𝗥𝗼𝗼𝘁𝗵𝗮𝗻𝘀 𝗚𝗼𝗲𝘀 𝗚𝗲𝘇𝗲𝗹𝗹𝗶𝗴!

Op maandag 26 april organiseren Café Roothans en Brasserie Gezellig samen een onvergetelijke “koningsavond”! Geniet deze avond vanaf 19:00 uur van een geweldige partyshow inclusief liveoptreden van Anderkovver. Daarnaast bieden een groot aantal Lindse ondernemers fantastische prijzen aan die te winnen zijn tijdens deze livestream!

Bestel nu voor slechts €10,- je stream op www.thuisvdbuis.nl en doe mee!

 

 

 

Bestel je stream & win!

Wist je dat iedere streamer kans maakt op één van de fantastische prijzen van onze eigen Lindse ondernemers? Bestel dus nu je stream en geniet niet alleen van een fantastische liveshow, maar maak ook kans!

Ga naar www.thuisvdbuis.nl


 

Ivas Barbecue

Ivas Barbecue is de specialist voor horeca barbecues en levert een groot assortiment aan standaard én maatwerk barbecues van diverse merken. Zij bieden voor Roothans Goes Gezellig een fantastisch arrangement aan om samen met maarliefst 10 personen (wanneer dit weer kan) echte barbecue pro’s te worden tijdens een barbecue workshop!

Wil jij deze heerlijke prijs winnen?! Schrijf je in voor de stream via www.thuisvdbuis.nl

 

VOL

Een enorm assortiment in alle stijlen; modern, klassiek, landelijk, Scandinavisch, industrieel, botanisch en trendy: dat is Vol Verlichting! Dankzij de toppers van Vol Verlichting hebben we nog twee fantastische prijzen in de aanbieding! Voor ons live evenement bieden zij namelijk 2 cadeaubonnen van maarliefst €200,- om jouw huis te voorzien van prachtige verlichting…

Dit wil je toch?! Schrijf je in voor de stream via www.thuisvdbuis.nl en doe mee!

 


 

Roothans Garage

Bij Autobedrijf Roothans is je auto in goede handen! Naast het grote assortiment Nissan wagens kun je hier ook terecht voor APK keuring, schade herstel, onderhoud, reparatie, noem maar op. Wij zijn erg dankbaar dat zij een geweldige prijs aanbieden voor onze streamers:

Een professionele poetsbeurt van binnen & buiten voor de auto van de gelukkige winnaar! Wil je winnen toch?! Schrijf je nú in via www.thuisvdbuis.nl

Brasserie Gezellig

Een gezellige, smakelijke avond uit? Bij Brasserie Gezellig ben je aan het goede adres! Met een uitgebreide kaart en ruime speeltuin is Brasserie Gezellig een fijne plek voor jong & oud. Bas & Bianca zijn niet alleen medeorganisatoren van Roothans Goes Gezellig, zij bieden ook nog eens een heerlijke prijs aan!

Twee cadeaubonnen van maarliefst €100,- te besteden bij Brasserie Gezellig! Wil jij hier kans op maken?! Schrijf je in!

 

Café Roothans

Gezelligheid kent geen tijd! In café Roothans komen mensen van jong tot oud gezellig samen, een café waar iedereen zich thuis voelt. Hier proef je nog écht de gemoedelijke Brabantse sfeer. Freek & Willeke zijn niet alleen de medeorganisatoren van dit fantastische evenement, zij bieden ook nog eens deze geweldige prijs aan:

Een tegoedbon voor een ingevulde avond voor maarliefst 10 personen met een hapje en een drankje! (Wanneer dit weer kan)

Heerlijk toch?! Schrijf je in voor de stream om kans te maken op deze prijs via www.thuisvdbuis.nl

 

Plus Smetsers

Plus Smetsers is de plek waar je je thuis voelt! Willem Smetsers heet je graag welkom in zijn prachtige supermarkt waar je een enorm uitgebreid assortiment kan vinden. We zijn erg dankbaar dat zij voor ons evenement een super-prijs willen aanbieden!

Zie jij jezelf ook al zitten in deze lekkere strandset?! Schrijf je in via www.thuisvdbuis.nl en maak kans!

Haviksoord & Absolute Golf

Absolute Golf biedt naast golflessen ook clinics aan voor zowel particulieren als bedrijfsorganisaties. Zij laten je gezelschap op een laagdrempelige, unieke maar vooral leuke manier kennis maken met de golfsport. In samenwerking met Haviksoord bieden zij een wederom fantastische prijs aan!

Een 2 uur durende golclinic op Haviksoord voor 10 personen op een later te bepalen datum. Lijkt jou dit iets?! Schrijf je in voor de stream en maak kans!

US Style

Met een grote voorliefde voor de Amerikaanse Lifestyle en jarenlange ervaring in de motorbranche biedt US Style in Leende een fantastisch aanbod Harleys! Daarnaast kun je bij US Style een geweldige Big E-Bird te huren. Op deze geruisloze, elektrische scooter beleef je gegarandeerd een heerlijke middag samen met je vrienden.

US Style biedt dan ook een dagdeel scooteren aan voor de gelukkige winnaar tijdens Roothans Goes Gezellig! Zie jij jezelf al cruisen op deze e-chopper? Schrijf je dan in voor de stream om kans te maken!

 


 

Borrelpakketten:

 

𝐙𝐢𝐧 𝐢𝐧 𝐞𝐞𝐧 𝐥𝐞𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐡𝐚𝐩𝐣𝐞 & 𝐝𝐫𝐚𝐧𝐤𝐣𝐞 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧𝐬 𝐑𝐨𝐨𝐭𝐡𝐚𝐧𝐬 𝐆𝐨𝐞𝐬 𝐆𝐞𝐳𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠?!

Wij zouden Café Roothans en Brasserie Gezellig niet zijn als we jullie niet zouden voorzien van een héérlijk hapje & drankje! Daarom kunnen jullie een mooi bierpakket én een lekker borrelplankje bestellen om de avond compleet te maken! Deze bezorgen we zelfs persoonlijk bij je thuis zodat je je huis niet eens uit hoeft J

En zelfs met deze pakketten zijn er nog prijzen te winnen…

Bestel nu je gewenste pakketje via 06-48780665 𝒗𝒐́𝒐́𝒓 𝒛𝒂𝒕𝒆𝒓𝒅𝒂𝒈 24 𝒂𝒑𝒓𝒊𝒍

 

𝑨𝒏𝒅𝒆𝒓𝒌𝒐𝒗𝒗𝒆𝒓 𝑿𝑿𝑺

Wie kent ze niet?! Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos zijn de ingrediënten van Anderkovver. Feest gegarandeerd met Anderkovver XXS op maandag 26 april tijdens Roothans Goes Gezellig! Dit wil je niet missen toch?! Schrijf je in voor de stream en geniet naast de partyshow van deze geweldige muziek!